Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…

Όταν ο Ολυμπιακός χάνει στην Ευρωλίγκα ο παρονομαστής είναι κοινός.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στην Εφές και γνώρισε την 5η ήττα του σε 7 παιχνίδια στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι Τούρκοι με πρωταγωνιστές τους Μίσιτς και Λάρκιν, οι οποίοι πέτυχαν 27 και 24 πόντους αντίστοιχα, επικράτησαν στο ΣΕΦ με 86-67 για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.  Ένα ακόμα παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να βάλει πάνω από 70 πόντους και μοιραία γνωρίσει την ήττα από την ομάδα του Αταμάν.

Σε όλα τα ματς που έχουν χάσει οι Πειραιώτες στη φετινή διοργάνωση έβαλαν κοντά στους 65 πόντους. Σήμερα είχαν 67, στην ήττα από την Βιλερμπάν 63, στην ήττα από την Ζενίτ 68, εκ των οποίων 4 μπήκαν στην παράταση, στην Μπασκόνια είχε 66, ενώ την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Μακάμπι έβαλε 65.Αντίθετα, στις δύο νίκες που έχει πετύχει έχει σκοράρει πάνω από 80 πόντους. Απέναντι στην Βαλένθια είχε 89 και στη Μόσχα έβαλε 84.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει αν θέλει να κάνει κάτι στη φετινή Ευρωλίγκα.

Στο αποψινό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές οι μοναδικοί που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο επιθετικό κομμάτι ήταν οι Πολ, Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ. Ο Αμερικανός σκόραρε 15 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Κεμζούρα, ο Ελληνας φόργουορντ είχε 14 και ο Σέρβος σέντερ πέτυχε 10 πόντους. Ο Σπανούλης είχε μόλις 4 πόντους, ενώ χαμηλά έμειναν επίσης οι Ρότσεστι, Πάντερ, Ρούμπιτ και Ριντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ