Αταμάν: «Αυτή τη νοοτροπία θέλω να δείχνουμε»

Αταμάν: «Αυτή τη νοοτροπία θέλω να δείχνουμε»

Ο Τούρκος προπονητής έσταζε μέλι για τον Μίτσιτς και όχι μόνο. Ο Αταμάν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ΣΕΦ.

«Την περασμένη εβδομάδα, όχι μόνο ο Μίτσιτις, όλοι παίξαμε άσχημα. Σίγουρα ήταν χειρότερος. Απόψε ξεκίνησαν όλοι συγκεντρωμένοι, το ίδιο κι ο Μίτσιτς. Έπαιξε καταπληκτικά, όπως κι ο Λάρκιν. Στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολο να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Την περασμένη εβδομάδα δεν μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας μου, αλλά απόψε ήταν ιδανική. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Ο Εργκίν Αταμάν είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Αλίμονο, να μην ήταν, ειδικά από το δίδυμο των περιφερειακών του, που… σκότωσαν τον Ολυμπιακό. Αλλά, επειδή σπάνια κάνει κάτι στην τύχη, παρότι απέδωσε τα του… Καίσαρος, παρότι αποκατέστησε την υπόληψη του Μίτσιτς (τον οποίο είχε χαρακτηρίσει μη επαγγελματία), φρόντισε να μοιράσει σε ίσα κομμάτια την πίτα της νίκης.

«Πιστεύω, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, παίξαμε καλά. Το δίδυμο Σίνγκλετον – Ντάνστον μάς βοήθησε στην άμυνα κι επίσης πρόσφερε πολλές λύσεις στην pick ‘n’ roll επίθεσή μας. Δεν επιτρέψαμε να βρουν φάσεις στο λόου ποστ Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ. Τα γκαρντ μας έπαιξαν επίσης πολύ καλά. Μοίρασαν την μπάλα και βρίσκαμε σχεδόν πάντα την καλύτερη επιλογή. Ο Ολυμπιακός πλην του πρώτο δεκαλέπτου κι ενός διαστήματος στην τρίτη περίοδο, δεν μας απείλησε» δήλωσε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, που δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη.

«Η ομάδα που έπαιξε πέρυσι στον τελικό, ν γίνεται να μην έχει στόχο να το επαναλάβει. Δεν είναι εύκολο, πολλές ομάδες βελτιώθηκαν κι ήρθαν πολλοί καλοί νέοι παίκτες σε κλαμπ, όπως η Μπαρτσελόνα κι η Αρμάνι. Έχουμε ακόμη 27 παιχνίδια μπροστά μας. Ξεχωρίζουν Μπαρτσελόνα και Αρμάνι μέχρι τώρα, η Μακάμπι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε είναι δυνατές. Η Φενέρ θα αντιδράσει», προέβλεψε ο Τούρκος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ