Πάντερ: «Δεν μπορώ να βρω τι φταίει»

Πάντερ: «Δεν μπορώ να βρω τι φταίει»

Ο Αμερικανός σουτέρ του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, φαίνεται πως είναι καλύτερος όταν σουτάρει, παρά όταν προσπαθεί να εξηγήσει τι πήγε στραβά

Επιλέχθηκε να βοηθήσει με την ικανότητά του στο σκοράρισμα κι είναι αλήθεια πως στη γενικότερη μετριότητα του Ολυμπιακού, ο Κέβιν Πάντερ δείχνει ότι ανταποκρίνεται.

Έχει κι αυτός τις κακές του στιγμές, αλλά είναι από τους πιο θετικούς (αυτός κι ο Πολ στην ουσία) εκ των παικτών που έπιασαν το καλοκαίρι λιμάνι. Επιλέχθηκε να μιλήσει στη NOVA μετά την ήττα από την Εφές, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα…

«Δεν μπορώ να πω τι έγινε. Δεν παίξαμε σκληρά, όπως είχαμε σχεδιάσει. Προσπαθήσαμε να μείνουμε μαζί, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει» είπε και προσπαθώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις (φάνηκε ότι δεν έπαιζε σε… δικό του γήπεδο) συμπλήρωσε: «Παίξαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο, παίξαμε άσχημα σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε θετικοί. Ξέρουμε ότι είναι σκληρά τα πράγματα τώρα, αλλά πρέπει να μείνουμε θετικοί».

Βεβαίως, για το τελευταίο που θα κριθεί είναι για το πώς αντιμετωπίζει τον τηλεοπτικό φακό. Ας βάζει την μπάλα με συνέπεια στο καλάθι κι ας μην αρθρώνει λέξη, όταν έρχεται η ώρα των δηλώσεων. Όπως και να ‘χει, η αμηχανία του Πάντερ δείχνει και τη γενικότερη αμηχανία, καθώς κι οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται ότι είναι κατώτεροι των προσδοκιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ