Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή Πιτίνο

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική της Euroleague υπό το βλέμμα του Ρικ Πιτίνο και θέλει τη νίκη για να δώσει νόημα στο σπουδαίο αποτέλεσμα με την Εφές, αλλά και να ξεκινήσει ένα σερί που θα τον φέρει πιο κοντά στην οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη πιο σημαντική νίκη του μέχρι στιγμής στη Euroleague απέναντι στην Εφές και θέλει στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια (21:30) να δώσει νόημα στη νίκη κόντρα στους Τούρκους πριν από μια βδομάδα.

Οι πράσινοι που θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ με τις νυχτερίδες και υπό το βλέμμα του αγαπημένου τους Ρικ Πιτίνο, ο οποίος θα βρίσκεται στο γήπεδο ως θεατής, θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους σερί, καθώς έχουν μπροστά τους ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα και θα αντιμετωπίσουν ομάδες που οφείλουν να νικήσουν αν θέλουν να περάσουν στα playoffs.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα, καθώς και ο Νίκος Παππάς έχει επιστρέψει στην δράση και διεκδικεί πλέον θέση στην δωδεκάδα.

Από την άλλη η Βαλένθια θα αγωνιστεί χωρίς τον βασικό της γκαρντ, Σαμ Βαν Ρόσομ, ενώ θέλει τη νίκη για να αλλάξει το κλίμα και το αρνητικό σερί που έχει στη διοργάνωση, όπου μετράει μόλις μια νίκη στα πρώτα έξι ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν κοντραριστεί τέσσερις φορές και έχουν από δυο νίκες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ