Μίροτιτς: «Θέλουν να μας βλάψουν, αλλά δεν μας αγγίζουν»

Μίροτιτς: «Θέλουν να μας βλάψουν, αλλά δεν μας αγγίζουν»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους παίκτες της Μπαρτσελόνα και τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, τονίζοντας ότι υπάρχουν κακοί άνθρωποι που θέλουν να βλάψουν τον σύλλογο.

Στα ισπανικά ΜΜΕ γίνεται συχνά αναφορά στις κακές σχέσεις στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα με πολλούς παίκτες της ομάδας να μην θέλουν τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο των μπλαουκράνα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς όμως από την πλευρά του διέψευσε τα περί κακών σχέσεων με τον Πέσιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε λέγοντας πως συμβαίνει επειδή κάποιοι θέλουν να βλάψουν την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν άνθρωποι με κακία μέσα τους. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι. Αυτό που θέλουν είναι να βλάψουν εμάς και την δυναμική μας. Γι’ αυτό και βγαίνουν αυτά τα δημοσιεύματα. Όμως όσα γράφουν και λένε δεν μας αγγίζουν. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας και αυτό κάνουμε. Όλα αυτά που βρίσκουν να πουν μου προκαλούν γέλιο και μόνο, γιατί στην ομάδα όλοι είμαστε καλά, είμαστε ενωμένοι και προχωράμε με ενθουσιασμό για τους στόχους μας. Ας λένε ό,τι θέλουν, για μένα, για την εμφάνισή μου, τα νούμερά μου και οτιδήποτε άλλο. Εγώ και η ομάδα ασχολούμαστε μόνο με τους αγώνες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ