Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου 90-82

Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου 90-82

Για 30 λεπτά η Φενέρμπαχτσε ζούσε έναν μικρό… εφιάλτη, αλλά στην τελευταία περίοδο «ξύπνησε» και επέβαλλε τον νόμο της απέναντι στην Μπάγερν.

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να χάσεις για να αντιληφθείς ότι έχεις ζητήματα να επιλύσεις. Η Φενέρμπαχτσε απέφυγε το κάζο, νικώντας με 90-82 την Μπάγερν, αλλά δεν απέφυγε να δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς στους φίλους της. Για άλλο ένα παιχνίδι η τουρκική ομάδα ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειξε στοιχεία από το… παρελθόν (ή ίσως από το μέλλον).

Για 30 λεπτά οι Γερμανοί κέρδιζαν τις εντυπώσεις και ταυτόχρονα υποχρέωναν τους γηπεδούχους να τους κυνηγάνε, να προσπαθούν ανεπιτυχώς να καταβάλλουν την αντίστασή τους. Ακόμα και σε ομάδες μεγαλύτερου διαμετρήματος δύσκολα βρίσκεις τέτοια επιθετική πολυφωνία.

Ο Μονρό, ο Λούτσιτς, ο Κόπονεν, ο Λο, ο Ζίπσερ τέλειωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων το παιχνίδι, δείγμα της καλής βραδιάς που βρέθηκαν, ή της κακής αμυντικής λειτουργίας της παρέας του Ομπράντοβιτς.

Όλα αυτά μέχρι το 30’, γιατί τότε ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπί κι όλα άλλαξαν. Ο Ουίλιαμς απέδειξε ότι οι παλιές αγάπες (πρώην παίκτης της Μπάγερν) δεν πάνε στον παράδεισο, ο Μαχμούτογλου έκανε ένα σχεδόν αψεγάδιαστο παιχνίδι, ο Κάλινιτης ήταν 100% στο γήπεδο, ο Σλούκας ήταν καλός, ο Ντε Κολό βοήθησε κι η Φενέρ πέτυχε τη μόλις δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 40-39, 61-62, 90-82.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ