Πονσαρνάου: «Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική»

Πονσαρνάου: «Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική»

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ο προπονητής της Βαλένθια.

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ο προπονητής της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο δίδυμο Καλάθη – Ράις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Είχαμε ένα καλό πλάνο. Όμως, αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην αποτελεσματικότητά μας, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε, μετά τα άστοχα σουτ μας και σκόραρε στον αιφνιδιασμό. Μας ενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες. Μας τιμώρησε ο Παναθηναϊκός και στο low post, ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον ΝτεΣόν Τόμας στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα και βρήκαμε και εύστοχες προσπάθειες. Ο Λόιντ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική και αυτό μας οδήγησε σε λάθη. Στο φινάλε ο Ράις και ο Καλάθης οδήγησαν τον Παναθηναϊκό και του έδωσαν την νίκη».

Για την απόδοση της Βαλένθια στις πρώτες επτά αγωνιστικές: «Βελτιωνόμαστε στην άμυνα, ειδικά στο set παιχνίδι. Παίζουμε πιο δυναμικά πλέον. Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα στην αποτελεσματικότητα. Ο Τζόρνταν Λόιντ έχει κάνει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια και εκείνος βελτιώνει αυτό το κομμάτι για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ