Πεδουλάκης: «Πήραμε πράγματα από παίκτες του πάγκου μας»

Πεδουλάκης: «Πήραμε πράγματα από παίκτες του πάγκου μας»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη με αρκετά ατού του να μην είναι στην καλύτερή τους βραδιά.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη και από κάποια στοιχεία που είδε από την ομάδα του, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη επί της Βαλένθια, παρ’ όλο που βασικά ατού δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά τους.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη αν μας είχε παρασύρει ο ενθουσιασμός μας. Κάναμε λάθη και δώσαμε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό. Δεν κρατούσαμε το αμυντικό μας τρανζίσιον. Το 20′-23′ ήταν το τραγικό στην άμυνά μας. Άλλαξε το μομέντουμ. Εκεί γύρισε το παιχνίδι. Όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε καλή άμυνα. Κερδίσαμε ενώ βασικά μας ατού δεν ήταν σε καλή μέρα. Είναι σημαντικό αυτό. Πήραμε πράγματα από παίκτες του πάγκου μας».

Για αυτά που δεν πήγαν καλά στην τρίτη περίοδο: «Σε 1,5 λεπτό φάγαμε 7π. Δεν βάζαμε καλά τα κορμιά μας, δεν ήμασταν σκληροί. Αυτό το μπάσκετ ταιριάζει σε ισπανική ομάδα. Το πληρώσαμε, βρήκαν ρυθμό. Είχαν ευστοχία και στα τρίποντα. Ήταν λάθος ότι δεν πήγαμε στις επαφές».

Για τα τρίποντα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού και υψηλά ποσοστά ευστοχίας τους: «Δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό. Έχουμε κάποιο θέμα στις περιστροφές μας με μεγάλα κορμιά. Το δουλεύουμε αυτό, είναι αλήθεια. Όμως, πχ στη Χίμκι δεχτήκαμε σουτ υπό πίεση. Έτσι είναι η Euroleague. Μια μέρα ένας παίκτης μπορεί να κάνει 6/8 και την άλλη 1/8. Είναι υψηλό το επίπεδο, μπαίνει και η κόπωση ή τα ταξίδια στην μέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ