Μιλάνο : Θέλει να δέσει τον Ταρζέφσκι, καραδοκούν οι αιώνιοι

Μιλάνο : Θέλει να δέσει τον Ταρζέφσκι, καραδοκούν οι αιώνιοι

Ο Κάλεμπ Ταρσέφσκι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να παρακολουθούν την περίπτωσή του και την Μιλάνο να ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης για να μην τον χάσει.

Η Ολίμπια Μιλάνο θέλει διακαώς να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Κάλεμπ Ταρζέφσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αναμένεται να αποτελέσει μήλον της έριδος για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Ο σέντερ της Ιταλικής ομάδας αποτελεί ένα από τα μεγάλα κεφάλαια του ευρωπαϊκού μπάσκετ και οι άνθρωποι της Μιλάνο έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του 24χρονου προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Ταρζέφσκι υπέγραψε με τους Ιταλούς το περασμένο καλοκαίρι για ένα χρόνο και το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούλιο του 2018. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, η Μιλάνο ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης με γενναία αύξηση αποδοχών στον 24χρονο σέντερ με σκοπό να τον κρατήσει πολλά χρόνια στο Μιλάνο.

Όμως την περίπτωση του σέντερ της Μιλάνο εξετάζουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός. Οι δύο «αιώνιοι» καραδοκούν για την απόκτηση του Ταρσέφσκι κι εφόσον  δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο οι πιθανότητες των δύο ελληνικών ομάδων θα αυξάνονται.

Αν ο Αμερικανός, που βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης πολωνικού διαβατηρίου, μείνει ελεύθερος, είναι δεδομένο πως και οι δύο ελληνικές ομάδες θα κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ