Επισημοποιείται το διαζύγιο Πεδουλάκη – Παναθηναϊκού

Επισημοποιείται το διαζύγιο Πεδουλάκη – Παναθηναϊκού

Στα γραφεία της ΚΑΕ οι δύο πλευρές, συζητούν τον τρόπο λύσης της συνεργασίας του Πεδουλάκη, μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο

Είναι θέμα… λεπτών (;), να ανακοινωθεί το τέλος της σχέσης ανάμεσα στον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωπος του Έλληνα προπονητή βρίσκεται στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να ρυθμιστούν τα διαδικαστικά και να ανακοινωθεί (αυτό απομένει) το τέλος της εποχής. Γιατί ύστερα από τρεις θητείες είναι πρόδηλο ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο «τριφύλλι» ο «Άρτζι».

Η λύση της συνεργασίας έχει δρομολογηθεί από χθες, ενώ έγινε ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει… δεύτερη ευκαιρία, από το πρωτοσέλιδο της «Πράσινης», που έδειχνε ξεκάθαρα τον Έλληνα προπονητή, ως υπεύθυνο της ήττας από τον Προμηθέα, που σήμανε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ζητούμενα πλέον είναι δύο: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο, αλλά και ποιοι άλλοι θα πληρώσουν το μάρμαρο. Κανείς από τους συνεργάτες του δεν πρέπει να νιώθει σίγουρος (ο Τζίμης Κουστένης, λογικά θα τελειώσει μαζί με τον Πεδουλάκη), ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στο ρόστερ, καθώς ο Μπράουν είναι έτσι κι αλλιώς ξένο σώμα, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός ομάδας κι ο Μπέντιλ, προκειμένου να αποκτηθούν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ