Γιαννακόπουλος : «Δεν έχετε αρχ… να ζητήσετε συγνώμη»

Όλοι πλην Καλάθη στη σέντρα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απειλεί με διακοπή συμβολαίου όποιον εξακολουθήσει να… νυχτοπερπατά

Γιαννακόπουλος : «Δεν έχετε αρχ… να ζητήσετε συγνώμη» | to10.gr

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άστραψε και βρόντηξε, κατά πάντων, εξαιρώντας από την κριτική του τον αρχηγό της ομάδας Νικ Καλάθη. Με πολύ σκληρές εκφράσεις απαίτησε να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέχρι το βράδυ, ενώ απείλησε ανοιχτά όσους νυχτοπερπατούν ότι θα τους κόψει τα συμβόλαια.

«Αυτό που με έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι κανένας από εσάς δεν είχε τα αρχ… να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη, πρωτίστως από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δευτερευόντως από τη διοίκηση, η οποία ματώνει οικονομικά για να υπάρχει η ομάδα.

Καλά νέα για Αβραάμ, τι γίνεται με Βαλμπουενά για Ερυθρό Αστέρα

Περιμένω μέχρι το βράδυ να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο και από όλους εκείνους που στεναχωρήσατε με την απαράδεκτη χθεσινή σας εμφάνιση. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές από τον σύλλογο. Ήδη έχετε κάνει δύο εκτός προγράμματος ήττες στην Ευρωλίγκα και χθες χάσατε από μια ομάδα, από την οποία τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το συνολικό της μπάτζετ. Είναι ντροπή για τον σύλλογο, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε» είπε ο κ. Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Ξέρω και πού πάτε, πότε πάτε, και τι πίνετε. Έτσι και μάθω ξανά ότι σε ημέρα εκτός ρεπό είσαστε έξω, θα σας κόψω τα συμβόλαια. Πώς μπορείτε να κοιτάτε στα μάτια τον Νικ, ο οποίος δίνει το 500% σε κάθε ματς και περιμένετε από αυτόν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;»

Όσο για τον επίλογο του… εξάψαλμου: «Σε περίπτωση που ξαναχάσετε από ομάδα εκτός προγράμματος θα προχωρήσω σε διακοπές συμβολαίων και θα υπάρχουν βαρύτατα πρόστιμα. Πάνω απ’ όλα είστε απαράδεκτοι που δεν έχετε τα αρχ… να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο. Στις νίκες είστε όλοι φωτογραφίες και πανηγυρισμούς, στις ήττες όμως όλοι εξαφανίζεστε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο