Euroleague: Στους πέντε κορυφαίους στο ranking Καλάθης και Μιλουτίνοφ (pic)

Euroleague: Στους πέντε κορυφαίους στο ranking Καλάθης και Μιλουτίνοφ (pic)

Το Top-5 της Eurolegue έχει και ελληνική εκπροσώπηση, με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νικ Καλάθη να βρίσκονται στους παίκτες με το μεγαλύτερο PIR.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκονται στην 15η και 8η θέση αντίστοιχα στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague, αλλά δύο παίκτες των «αιωνίων» συγκαταλέγονται στο Τop-5 της διοργάνωσης, όσον αφορά το PIR.

Συγκεκριμένα, ο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, που ξεχωρίζει στους «πράσινους» με τις επιδόσεις του, έχει το τρίτο μεγαλύτερο ranking σε όλη τη διοργάνωση (20,1).

Εκπρόσωπο όμως έχουν και οι «ερυθρόλευκοι», με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 19,7. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο «πύργος» του Ολυμπιακού πετυχαίνει double- double σε κάθε παιχνίδι των Πειραιωτών.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις, πρώτος στη λίστα είναι ο Νάντο Ντε Κολό της Φενέρμπαχτσε με 22 βαθμούς ατομική αξιολόγηση, ακολουθεί ο Τορνίκε Σενγκέλια στη δεύτερη θέση με 21,29, ενώ ο «αστέρας» της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς παρουσιάζεται στην τέταρτη θέση με 19, 86 βαθμούς.

Το Top-5:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ