Πεδουλάκης: «Μόνη αντίδραση είναι η νίκη»

Πεδουλάκης: «Μόνη αντίδραση είναι η νίκη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Πάτρα και μόνη αντίδραση είναι η νίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο(14/11, 21:00) την Άλμπα Βερολίνου για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Αργύρης Πεδουλάκης στη media day της ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να αντιδράσουν μετά την ήττα από τον Προμηθέα για το Κύπελλο και χαρακτήρισε ως μόνη αντίδραση τη νίκη.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε την αυριανή αντίπαλο των πράσινων, τον Ρενέσες, αλλά και για την κριτική που του ασκείται ακόμα και όταν η ομάδα κερδίζει παίζοντας καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

Για την Άλμπα: «Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία».

Για τον Ρενέσες: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα».

Για το πως θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Προμηθέα: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

Για την κριτική προς το πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ