Ρενέσες: «Είναι αδύνατο να βελτιωθούμε όταν μας λείπουν τόσοι παίκτες»

Ρενέσες: «Είναι αδύνατο να βελτιωθούμε όταν μας λείπουν τόσοι παίκτες»

Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Αΐτο Ρενέσες, τόνισε πως η ομάδα του είναι αδύνατο να βελτιωθεί όταν έχει τόσα προβλήματα απουσιών.

Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Αΐτο Ρενέσες, στις δηλώσεις του, ενόψει του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, τόνισε πως οι πράσινοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη γερμανική ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του είναι αδύνατο να βελτιωθεί όταν της λείπουν τόσοι παίκτες, ενώ μίλησε και γα το «γεμάτο» ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αΐτο Ρενέσες:

«Για να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague θα πρέπει να βελτιωθούμε. Αλλά αυτό είναι αδύνατο όταν μας λείπουν τόσοι πολλοί παίκτες λόγω τραυματισμών και ιώσεων, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση. Απ’ όσο ξέρω δεν έχουν τραυματισμούς και ήδη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ακόμα και ένας σπουδαίος παίκτης όπως ο Ταϊρίς Ράις δεν παίζει τόσο πολύ, επειδή υπάρχουν τόσοι καλοί παίκτες στην ομάδα. Φυσικά, θα δώσουμε την καρδιά μας στην Αθήνα, αλλά στην κατάσταση που είμαστε τώρα δεν ανησυχώ πολύ αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ