Ρεκόρ καριέρας με ήττα για τον Παπαπέτρου

Ρεκόρ καριέρας με ήττα για τον Παπαπέτρου

Ο διεθνής φόργουορντ σκόραρε 39 πόντους, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας, απέναντι στην Αλμπα, αλλά δεν έφταναν για να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αλμπα Βερολίνου, αλλά δεν κατάφερε να τη συνδυάσει με νίκη.

Η ήττα του Τριφυλλιού με 106-105 από τη γερμανική στη δεύτερη παράταση (88-88 κ.α, 98-98 παρ.) επισκίασε την τρομερή εμφάνιση του διεθνούς φόργουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 39 πόντους δίπλα από το όνομά του! Νούμερο που αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον άσο του Παναθηναϊκού, που έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε 9/10 δίποντα, 6/12 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, μια εμφάνιση που του έδωσε 41 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αλμπα, με την εικόνα του διεθνούς φόργουορντ στο τέλος του αγώνα να είναι αντιπροσωπευτική των συναισθημάτων του.

Ο Παπαπέτρου παραλίγο να σκίσει τη φανέλα από τα νεύρα του, σε μία βραδιά που όλα πήγαν καλά για τον ίδιο και στραβά για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ