Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 86-76

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 86-76

Η Ρεάλ νίκησε στο ισπανικό «κλάσικο» την Μπαρτσελόνα, σ’ έναν αγώνα με τρελές διακυμάνσεις και πρωταγωνιστή (έτσι κι αλλιώς αυτός θα ήταν) τον Μίροτιτς.

Όλοι γνωρίζουν ότι το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ, όμως υπάρχουν στιγμές που -με τον έναν ή άλλο τρόπο- ανήκουν σε συγκεκριμένους παίκτες.

Το ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα ήταν… αφιερωμένο στον Νίκολα Μίροτιτς, τον οποίο περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες οι πρώην πιστοί του. Κι αν αυτός ανταποκρίθηκε, η Μπαρτσελόνα έφυγε ηττημένη, καθώς η Ρεάλ είχε απαντήσεις για κάθε ρώτημα κι έτσι έφτασε στο 86-76.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Το επιμέρους σκορ (32-14) δεν χρήζει ανάλυσης κι εκεί που λέγαμε ότι οι Μαδριλένοι έχουν βάλει το νερό στο αυλάκι, ήρθε η δεύτερη περίοδος να ανατρέψει τα δεδομένα. Επιμέρους σκορ 16-36 κι οι «μπλαουγκράνα» πήγαν στ’ αποδυτήρια με το σκορ στο 48-50. Ο… παλμογράφος τρελάθηκε!

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματ πήραν μια πιο φυσιολογική τροπή, οι γηπεδούχοι με τον Ράντολφ να κάνει παιχνιδάρα, τον Καμπάτσο να έχει ένα από τα κλασικά του βράδια, τον Ντεκ να προσφέρει λύσεις, τον Μίκι να γεμίζει την άδεια βραδιά του Ταβάρες, κυριάρχησαν. Κι ας μην έπαιξε δευτερόλεπτο ο Κάρολ.

Ο Μίροτιτς το πήρε… προσωπικά, σταμάτησε στους 19 πόντους, ο Τόμιτς έδειξε ότι ακόμα περνά η μπογιά του κι ο Κούριτς διέσωσε την τιμή της περιφερειακής γραμμής, όμως συνολικά η Μπαρτσελόνα ήταν κατώτερη, γι’ αυτό κι ηττήθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 32-14, 48-50, 71-64, 86-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ