Νύχτα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Νύχτα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Η σοκαριστική ήττα από την Άλμπα, μοιάζει με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφασίζει για όλα. Σε μια κλωστή ο Πεδουλάκης, αλλά και παίκτες!

«Μεγάλη» αναμένεται η νύχτα για τον Παναθηναϊκό. Και όπως φαίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι μπροστά από σημαντικές αποφάσεις. Την ίδια στιγμή ο Αργύρης Πεδουλάκης, αλλά –κατά μια πληροφορία- και κάποιοι παίκτες από εκείνους που ως εδώ δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, μοιάζουν να κρέμονται από μια κλωστή.

Όλα αυτά λίγα 24ώρα μετά το «γερό ταρακούνημα» που έφερε ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα στο κύπελλο Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση της ομάδας, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια στους παίκτες προκειμένου να τους αφυπνίσει. Έβαλε και «πλάτη» για τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος διατηρήθηκε στη θέση του, παρότι όλα συνηγορούσαν προς την αντίθεση κατεύθυνση.

Όπως φαίνεται όμως εκ του αποτελέσματος τίποτε από όλα τα παραπάνω δεν «λειτούργησε». Στο πρώτο ματς, απέναντι στην ουραγό της Ευρωλίγκας. Μέσα στο ΟΑΚΑ. Εκεί που περιμένεις «αντίδραση». Και όμως ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι «φάντασμα» του εαυτού του πληρώνοντας τοις μετρητοίς την εμφάνιση του, με μια σκληρή ήττα από εκείνες που κουβαλάς ως το τέλος της σεζόν. Μια εντός έδρας από την «μισή» Άλμπα.

Όταν έχουν συμβεί όλα τα προηγούμενα λοιπόν:

Και στο πρώτο ματς που ακολουθεί δέχεσαι 58 πόντους σε ένα ημίχρονο

Από μια ομάδα που δεν έχει ούτε το μισό σου μπάτζετ, αλλά και τρεις βασικούς παίκτες του rotation της.

Όταν εγκλωβίζεσαι από την ροή ενός ματς και παίζεις με τέσσερις παίκτες για πάνω από σαράντα λεπτά, λες και ξαφνικά δεν υπάρχει βάθος

Όταν το τελευταίο σουτ εκείνο που κρίνει το αποτέλεσμα το «παίρνει» τελικά ο μοναδικός «κρύος» που πατούσε στο παρκέ (ο Ράις που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι).

Τότε φαίνεται πως πλέον οι ευθύνες βαραίνουν πρώτο τον προπονητή.

Τον Πεδουλάκη που κατά μια πληροφορία έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι. Και που όπως φάνηκε και από την αποψινή του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει μια κουβέντα για «ευθύνες». Πολλώ δε μάλλον για παραίτηση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ήταν απόψε στο ΟΑΚΑ. Αλλά με έναν τρόπο φυσικά ήταν… εκεί. Και πλέον όλοι περιμένουν την επόμενη κίνηση του. Με το θέμα του προπονητή να είναι το σημαντικότερο στο τραπέζι.

Πιθανότατα αν υπάρξει «επόμενος» να μην έρθει μόνος του. Άρα τον Πεδουλάκη να τον ακολουθήσουν και κάποιοι παίκτες με τον Μπεντίλ και τον Μπράουν να είναι ούτως ή άλλως τα «φαβορί» σε μια τέτοια εξέλιξη.

Η νύχτα λοιπόν μεγάλη. Η… μέρα μεγαλύτερη καθώς λογικά πλέον εκεί θα υπάρξουν και παραπάνω στοιχεία από τις τωρινές «ενδείξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ