Κουζμίνσκας: «Ο Μπλατ έκανε ο,τι μου υποσχέθηκε, δική μου επιλογή η αποχώρηση»

Κουζμίνσκας: «Ο Μπλατ έκανε ο,τι μου υποσχέθηκε, δική μου επιλογή η αποχώρηση»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, για την ζωή στην Ελλάδα, αλλά και για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δήλωσε ότι ο λόγος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό είναι ότι ήθελε να παίζει περισσότερο, τονίζοντας πάντως ότι πέρασε όμορφα στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η λύση του συμβολαίου του ήταν κατά βάση δική του απόφαση.

Ακόμα ο Λιθουανός φόργουορντ αναφέρθηκε στο λιθουανικό «15min.lt» στην ατμόσφαιρα όπου είχε ο Ολυμπιακός, ενώ μίλησε και για τον Ντέιβιντ Μπλατ τονίζοντας ότι ήταν ένας από τους λίγους προπονητές στην καριέρα του που έκανε ότι του είχε υποσχεθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως είπε ο κόουτς Κεμζούρα, ήταν κατά βάση δική μου επιλογή. Μιλήσαμε με τον κόουτς αρκετές φορές και ήταν ειλικρινής μαζί μου για το ρόλο μου. Αποφάσισα να πάω σε μία ομάδα που θα μου δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Είναι από τη μία καλό να έχεις ένα ματς την εβδομάδα γιατί προσαρμόζεσαι στον επόμενο αντίπαλο, ξεπερνάς μικροπροβλήματα τραυματισμών. Όταν όμως δεν παίζεις πολύ και είσαι δυσαρεστημένος με τα 10-12 λεπτά συμμετοχής, όπως ήμουν εγώ, παίρνεις μία απόφαση που μπορεί να μην ακούγεται και τόσο καλή.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα ήταν εξαιρετική, τα πήγαινα πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου. Η ζωή εκτός παρκέ είναι απίστευτη, αλλά πρέπει να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα σου».

Για τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Παίξαμε πολλά φιλικά με τον κόουτς Μπλατ και απόλαυσα τη συνεργασία μαζί τους. Είναι πολύ καλός στο να δίνει κίνητρο στους παίκτες του, οπότε ήταν κρίμα αυτό που συνέβη μετά την πρώτη ήττα. Ήταν ένας από τους λίγους προπονητές που έκανε ο,τι μου υποσχέθηκε.

Στο ματς με την Βιλερμπάν, ξεκίνησα στην βασική πεντάδα ως 3άρι, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Όλα τα χρόνια έπαιζα στη θέση «3». Όταν ένας προπονητής με έβαλε στο «4», όλοι νόμιζαν για κάποιον λόγο ότι είμαι 4άρι. Θεωρώ ότι έχω μεγαλύτερη επιρροή στη θέση «3»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ