Παναθηναϊκός : «Σκούπα» και προσπάθεια επανεκκίνησης

Παναθηναϊκός : «Σκούπα» και προσπάθεια επανεκκίνησης

Δεδομένες και άμεσες οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επιδιώκει να αλλάξει όσο γίνεται την κατάσταση στην ομάδα. Η μοίρα του Πεδουλάκη αλλά και οι αποχωρήσεις παικτών.

Δύο ηχηρά «χαστούκια» μέσα σε λίγες μέρες. Μια άγρια κατσάδα σε μια προσπάθεια «ηλεκτροσόκ» από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο που όμως όπως φάνηκε περίτρανα στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου δεν απέδωσε.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ήδη έναν τίτλο μετά τον αποκλεισμό του από τον Προμηθέα στο Κύπελλο και είναι στο 4-4 στην Ευρωλίγκα χωρίς να έχει μπει καν στο δύσκολο πρόγραμμα. Με 4 ήττες από Βιλερμπάν, Χίμκι εκτός και Αρμάνι, Άλμπα εντός. Έχοντας νικήσει εντός τους Ερυθρό Αστέρα, Εφές και Βαλένθια και εκτός της Ζενίτ.

Το ταμείο είναι (ήδη) μείον όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Και ο… λογαριασμός θα πάει στον Αργύρη Πεδουλάκη που όπως αποδεικνύεται απλά πήρε «παράταση» την περασμένη Δευτέρα που ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας αλλά τελικά δεν παραιτήθηκε και η παραμονή του παρατάθηκε.

Θα γλιτώσει και μετά από ένα τόσο δυνατό κάζο, δεύτερο συνεχόμενο; Όλα δείχνουν πως όχι, όλα δείχνουν πως άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες, θα έχουμε εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι εύκολο βεβαίως να διώξεις έναν προπονητή αν δεν έχεις βρει τον επόμενο. Και αυτό είναι ένα θέμα που λογικά έπαιξε τον ρόλο και την περασμένη Δευτέρα. Την λύση πάντως μπορεί να την δώσει και ο ίδιος ο Πεδουλάκης που έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό πως το κλίμα είναι βαρύ για αυτόν. Χθες στο ΟΑΚΑ τα άκουσε και από τον κόσμο για τα καλά. Και οι επιλογές του να βγάλει ένα ματς με δύο παρατάσεις με πέντε ουσιαστικά παίκτες ήταν ανεξήγητες. Επηρεασμένος προφανώς από την πίεση, κατανοώντας πως αν χάσει… χάθηκε.

Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει άμεσα τις αποφάσεις του. Και αυτή την φορά η κατσάδα δεν αρκεί. Στο στόχαστρο δεν βρίσκεται μόνο ο Αργύρης Πεδουλάκης αλλά και παίκτες που δεν μπορούν να αποδώσουν αυτά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει να πετύχει τον βασικό του στόχο, την επιστροφή στα πρώτα σκαλοπάτια της Ευρώπης.

Για αυτό και θεωρείται δεδομένο πως εκτός από το θέμα προπονητή σύντομα θα έχουμε αποχωρήσεις και αλλαγές και στο ρόστερ. Με παίκτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του εξάστερου και προσπάθεια να γίνει όσο πιο γρήγορα και επιτυχημένα επανεκκίνηση για να μην χαθεί από νωρίς ο στόχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ