Γιασικεβίτσιους: «Στον Παναθηναϊκό πέρασα τα πιο ξεχωριστά χρόνια» (vid)

Γιασικεβίτσιους: «Στον Παναθηναϊκό πέρασα τα πιο ξεχωριστά χρόνια» (vid)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι ήταν τα πιο ευχάριστα και ξεχωριστά.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στην κάμερα του «Sportando» για τα όμορφα χρόνια στον Παναθηναϊκό των επιτυχιών και την σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Παράλληλα, ο Λιθουανός προπονητής αναφέρθηκε στην καριέρα του και στις Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, ενώ ξεκαθάρισε ότι πέρασε τα πιο ιδιαίτερα χρόνια του στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχουμε τόσο χρόνο, για να τα πούμε σε μια συνέντευξη! Σε κάνει να καταφέρνεις πράγματα, με τον πιο απλό τρόπο. Η φράση που λέει και μού αρέσει πιο πολύ είναι «το απλό είναι το πιο δύσκολο», πιστεύω πως είναι αλήθεια. Αυτό προσπαθώ να μάθω κι εγώ στους παίκτες μου. Έμαθα πολλά για το πως να οργανώνω ένα γκρουπ, να είμαι προσεκτικός σε κρίσιμες στιγμές, που ο αληθινός χαρακτήρας βγαίνει προς τα έξω. Αυτή είναι μια μικρή εκδοχή, όσων μπορώ να πω.

Είναι φίλος μου. Όταν έχω να πάρω μια απόφαση, θα τον πάρω τηλέφωνο, γιατί ξέρω ότι θα πάρω μια ειλικρινή απάντηση. Απολαμβάνω το χρόνο μου μαζί του, ειδικά όταν πάμε για φαγητό. Κάνουμε πολλά αστεία».

Για την οικογένεια που έμενε στις ΗΠΑ, όταν και ήταν στο Maryland (1994-98): «Έχω πολλή στενή σχέση με την οικογένεια που έμενα, όταν ήμουν στο Μέριλαντ. Είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο τυχερός τότε!».

Για την Μπαρτσελόνα, την Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό: «Ήμουν πολύ αφελής, ήμουν 25 ετών. Νόμιζα πως το μόνο μέρος που υπάρχει είναι η Βαρκελώνη και δεν ήθελα να φύγω, ο πρόεδρος και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, όμως, είχαν άλλη άποψη. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν διαρκώς. Πρέπει να προχωρήσεις και να κάνεις το καλύτερο. Στον Παναθηναϊκό πέρασα ευχάριστα χρόνια, ίσως τα πιο ευχάριστα! Παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ και κατακτήσαμε τρόπαια. Εκτός παρκέ, δημιουργήσαμε μια σχέση που κρατά για πάντα. Ήταν δύο πολύ ξεχωριστά χρόνια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ