ΛεΝτέι: «Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό, θρύλοι οι Σπανούλης και Πρίντεζης»

ΛεΝτέι: «Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό, θρύλοι οι Σπανούλης και Πρίντεζης»

Ο Ζακ ΛεΝτέι μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στους Βασίλης Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (15/11, 21:30) την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ και ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων», Ζακ ΛεΝτέι, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση και την επιστροφή του στον Πειραιά.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως έμαθε πολλά κατά την παραμονή του στην ομάδα του λιμανιού και βελτιώθηκε πάρα πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι.

Παράλληλα μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, επισημαίνοντας ότι οι δύο αρχηγοί των «ερυθρόλευκων» είναι θρύλοι και του έμαθαν πάρα πολλά, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει να παρουσιάζει βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζακ ΛεΝτέι:

«Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό, βελτιώθηκα εκεί. Πέρασα την πρώτη μου σεζόν στην Euroleague σε αυτή την ομάδα και μου δίδαξαν πολλά πράγματα θρυλικοί παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Τώρα είμαι αφοσιωμένος σε αυτή τη χρονιά. Η ομάδα μας συνεχίζει να παρουσιάζει βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα προς τα εμπρός και να φτάσουμε σε ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ