Βαζέχα: «Μεγάλη τιμή για μένα, όλοι δίπλα στον Γιαννακόπουλο» (vid)

Βαζέχα: «Μεγάλη τιμή για μένα, όλοι δίπλα στον Γιαννακόπουλο» (vid)

Ο Κριστόφ Βαζέχα βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του εξέφρασε την στήριξή του στην προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλώντας τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει το εγχείρημα του ηγέτη της ΚΑΕ.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βράβευσε τον Κριστόφ Βαζέχα στο περιθώριο της αναμέτρησης της μπασκετικής ομάδας με την Άλμπα Βερολίνου για την Euroleague με τον Πολωνό θρύλο του «τριφυλλιού» να γνωρίζει φυσικά την αποθέωση από τον κόσμο.

Ο παλαίμαχος άσος στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την τιμή που του έκανε και κάλεσε όλο τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια του ηγέτη της ΚΑΕ για να έρθουν καλύτερες μέρες στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαζέχα:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την τιμή που μου κάνει. Νιώθω σαν να έπαιξα 15 χρόνια μπάσκετ και όχι ποδόσφαιρο. Ήταν μια μεγάλη τιμή για εμένα. Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο, τόσα χρόνια σε μία ομάδα είναι μία ζωή.

Ο κόσμος πρέπει σίγουρα να βοηθήσει. Όλοι οι Παναθηναϊκοί θέλουν να γίνει η προσπάθεια που κάνει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Πιστεύω πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, να είμαστε κοντά και σε λίγα χρόνια να χαιρόμαστε όλοι μαζί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#repost @panathinaikos_1908 ・・・ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος βράβευσε τον Κριστόφ Βαζέχα για τη σπουδαία προσφορά του στο Σύλλογο στη χθεσινή αναμέτρηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με την Άλμπα. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του αγαπημένου «τρελού Πολωνού» όλων των Παναθηναϊκών. Ενίσχυσε τον αγαπημένο μας Σύλλογο και βοήθησε ώστε το όραμα για έναν ενιαίο και αυτόνομο Παναθηναϊκό να γίνει πραγματικότητα εδώ 👉 link in Bio. #panathinaikos #panathinaikos1908 #bepao #paobc #paoalive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ