Επαφή Παναθηναϊκού με Σκοτ Σκάιλς

Επαφή Παναθηναϊκού με Σκοτ Σκάιλς

Ο Ρικ Πιτίνο απάντησε ότι δεν θέλει να αναλάβει και ο Παναθηναϊκός φέρεται να έκανε ήδη κρούση στον Σκοτ Σκάιλς για τον πάγκο του.

Ηταν απλά θέμα χρόνου. Και απλώς οριστικοποιήθηκε, λίγες ώρες μετά από την πιο σκληρή ήττα της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είναι πια προπονητής των Πράσινων. Κάτι που ουσιαστικά είναι γνωστό εδώ και… 10 ημέρες, ωστόσο οι Πράσινοι δεν είχαν καταφέρει να βρουν άκρη στις διαπραγματεύσεις με τον Αρτζι. Και έτσι ο χωρισμός μπήκε για πολύ λίγο στον πάγο. Αλλά το βράδυ της Πέμπτης ξεπάγωσε για τα καλά. Με την ήττα από την Αλμπα να τελειώνει κάθε αμφιβολία για το μέλλον.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Πεδουλάκης τα βρήκαν. Και η 3η συνεργασία τους έληξε και πάλι με χωρισμό μεσούσης της αγωνιστικής χρονιάς. Και με τα αποτελέσματα να μην δικαιώνουν κανέναν από τους δύο. Με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, να πηγαίνει παρακάτω. Και να έχει ήδη στρέψει την προσοχή τους στις λύσεις που υπάρχουν στον αγορά.

Ηδη από το βράδυ της Πέμπτης το όνομα του Σκοτ Σκάιλς ακούγεται έντονα στο Τριφύλλι. Ένα όνομα που φέρεται να προέκυψε μετά από πρόταση και θερμή εισήγηση του εκλεκτού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον πράσινο πάγκο., Που δεν είναι άλλος από τον Ρικ Πιτίνο. Ωστόσο ο Αμερικανός θρύλος του μπάσκετ δεν θέλει να προπονήσει τώρα σύλλογο στην Ελλάδα και θέλει να τηρήσει τη συμφωνία του με την Ομοσπονδία. Για αυτόν τον λόγο φέρεται να έχει ήδη αρνηθεί την προσφορά-μαμούθ που του έκανε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σκάιλς, ελάχιστη ώρα μετά τον αγώνα με την Αλμπα το όνομά του κυκλοφορούσε έντονα στον κύκλο του συλλόγου. Με μια σημερινή φήμη να αναφέρει ότι ήδη υπήρξε επαφή της ΚΑΕ με τους εκπροσώπους του Αμερικανού προπονητή, για να φανεί εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους.

Ο Σκάιλς έχει… φάει τα παρκέ του ΝΒΑ με το κουτάλι αφού έχει στο ενεργητικό του 948 αγώνες, έχοντας καθίσει στον πάγκο των Φοίνιξ Σανς, Σικάγο Μπουλς, Ορλάντο Μάτζικ αλλά και των  Μιλγουόκι Μπακς. Απέχει από τους πάγκους από το 2016 και βλέπει την προοπτική της προπονητικής στην Ευρώπη και την Euroleague ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Προς το παρόν, πάντως, και μέχρι να ανοίξει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Βόβορα. Αλλά δεδομένη πρόθεση είναι να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης του «Αρτζι». Ισως και μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες εάν είναι εφικτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ