Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες μου δεν ενδιαφέρονταν να παίξουν»!

Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες μου δεν ενδιαφέρονταν να παίξουν»!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς «ξεσπάθωσε» κατά των παικτών του, μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την ΤΣΣΚΑ, λέγοντας ότι «κάποιοι παίκτες του δεν ενδιαφέρονταν να παίξουν».

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε πολύ εύκολα την Φενέρμπαχτσε με σκορ 88-70, με την τουρκική ομάδα να υφίσταται την έκτη της ήττα σε οκτώ παιχνίδια στην Euroleague.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα «έψαλλε» στους παίκτες του τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, όσα και μετά τη λήξη του. Συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου ο «Ζοτς» τόνισε ότι κάποιοι παίκτες του δείχνουν να μην ενδιαφέρονται, τονίζοντας τα «κακώς κείμενα» της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν, ας πούμε ένα κλειστό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν καλύτερα.

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι κάποιοι παίκτες μου έδειχναν να μην ενδιαφέρονται! Είναι πολύ δύσκολο να το βλέπεις. Να προσπαθείς να τους ξυπνήσεις.

Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι αυτό που σκέφτομαι. Όταν τελειώνεις το παιχνίδι με μόνο δυο φάουλ στο τέταρτο δεκάλεπτο, τι συναισθήματα πιστεύετε ότι μπορώ να έχω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ