Ουάιλι: «Μας προκάλεσε έκπληξη η αποχώρηση Πεδουλάκη»

Ουάιλι: «Μας προκάλεσε έκπληξη η αποχώρηση Πεδουλάκη»

Ο Τζέικομπ Ουάιλι μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, αλλά και για την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο του τριφυλλιού.

Ο Τζέικομπ Ουάιλι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (19/11, 19:30) και τόνισε πως του προκάλεσε έκπληξη η αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Παράλληλα ο Αμερικανός ψηλός του τριφυλλιού ξεκαθάρισε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος έχει αναλάβει να αντικαταστήσει προσωρινά τον Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε εντός έδρας στα προηγούμενα τρία ματς και τώρα είναι ώρα να παίξουμε μακριά από το σπίτι ματς προσπαθώντας να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν «σοκαρίστηκε» με την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη: «Όλοι μας νιώσαμε έκπληξη με το timing της αποχώρησής του, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον Γιώργο (Βόβορα). Ήταν ήδη assistant coach της ομάδας και θέλουμε να παίξουμε και γι’ αυτόν πλέον».

Κλείνοντας, ο Ουάιλι δήλωσε: «Δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απλά πράγματα, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο και να το εκτελέσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ