Ράντονιτς: «Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν γράψει ιστορία»

Ράντονιτς: «Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν γράψει ιστορία»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Ντέγιαν Ράντονιτς, «έπλεξε» το εγκώμιο των Σπανούλη και Πρίντεζη, στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση (19/11) με τους «ερυθρόλευκους» για την ένατη αγωνιστική της Euroleague.

Η Μπάγερν έπειτα από την βαριά ήττα από την Βαλένθια για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague, υποδέχεται τον Ολυμπιακό με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», αποθεώνοντας τους δύο αρχηγούς και ηγέτες των Πειραιωτών, Σπανούλη και Πρίντεζη.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να προετοιμαστούν για μάχη απέναντι σε μια σκληρή ομάδα.

«Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης προσφέρουν τεράστια εμπειρία στο παρκέ στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης έχουν έναν από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη, τον Μιλουτίνοφ.

Οι αντίπαλοί μας έχουν βελτιωθεί στην άμυνα και πρέπει να προετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα και ελπίζουμε πως παρά τα προβλήματά μας θα παίξουμε για τη νίκη μπροστά στο κοινό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Από την πλευρά του, ο Φινλανδός γκαρντ των Βαυαρών, Πέτερι Κόπονεν, είπε: «Ο Ολυμπιακός ξέρουμε πως έχει ποιότητα. Είναι μια ομάδα που έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες και θέλει να βρεθεί στα playoffs.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με την ενέργειά μας στο μέγιστο, μέσα στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ