Φωτογραφικά κλικ από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Φωτογραφικά κλικ από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε πριν λίγο προπόνηση στο «Audi Dome» του Μονάχου, εκεί όπου αύριο το βράδυ θα συναντήσει την επικίνδυνη Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, εκεί όπου αύριο θα συναντήσει την Μπάγερν, θέλοντας να δώσει υπεραξία στη νίκη επί της Ζαλγκίρις. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την καθιερωμένη χαλαρή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα, προκειμένου να… γνωρίσουν το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστούν.

Το «Audi Dome» είναι το πρώτο από τα δύο γερμανικά γήπεδα, που θα παίξουν αυτή την εβδομάδα, έχοντας στόχο να πάρουν τουλάχιστον μια νίκη. Ήδη μετρούν μια εκτός έδρας επιτυχία και μάλιστα στην αφιλόξενη Μόσχα, κόντρα στη μεγάλη ΤΣΣΚΑ, οπότε είναι λογικό να θέλουν να κάνουν δύο τις εκτός έδρας νίκες τους και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Η αποστολή αποτελείται από 13 παίκτες και μέχρι την τελευταία στιγμή θα κληθεί να αποφασίσει ποιος εκ των Μπόλντγουιν, Τσέρι θα μείνει εκτός 12αδας, για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης διαβολοβδομάδας της Ευρωλίγκας.

Τα φωτογραφικά κλικ από την αποψινή προπόνηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ