Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Αναζητώντας την… ηρεμία του

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Αναζητώντας την… ηρεμία του

Στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι μετά την απόλυση Πεδουλάκη, με τον Φριντέτ έτοιμο και τον Βόβορα στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός αναζητεί στο Κάουνας (19:30, Novasports) νίκη που θα τον φέρει και πάλι κοντά στην οχτάδα.

Οι ήττες από Προμηθέα και Άλμπα οδήγησαν στην έξοδο τον Αργύρη Πεδουλάκη και ο Γιώργος Βόβορας προήχθη μέχρι νεωτέρας σε ρόλο πρώτου προπονητή. Οι πράσινοι αναζητούν το δεύτερο «διπλό» τους στην φετινή Ευρωλίγκα και συνολικά την πέμπτη νίκη τους (4-4), σε μια διαβολοβδομάδα που θα τους βρει την Παρασκευή στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν.

Οι «πράσινοι» λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο της ομάδας, θα δώσουν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους, για φέτος, με τον Γιώργο Βόβορα στην άκρη του πάγκου. Ο Τζίμερ Φριντέτ τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Έλληνα προπονητή και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά για τους «πράσινους».

Από την άλλη πλευρά, η Ζαλγκίρις θα παραταχθεί με όλα τα… όπλα της, καθώς και ο Μάριους Γκριγκόνις θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Zalgirio Arena, η οποία αναμένεται για ακόμα ένα παιχνίδι να είναι κατάμεστη από φίλους των πρωταθλητών Λιθουανίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ