Μπούντουσνοστ : Θέλει να γίνει… Ερυθρός Αστέρας

Μπούντουσνοστ : Θέλει να γίνει… Ερυθρός Αστέρας

Βλέπει τον Ερυθρό Αστέρα να μην αντέχει οικονομικά κι ενισχύεται για να πάρει τη θέση του. Η Μπούντουσνοστ θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα

Ασχοληθήκαμε φέτος μαζί της (ρίχναμε καμιά ματιά) γιατί ήταν εκεί ένας… δικός μας άνθρωπος. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς έφτιαξε το ρόστερ της Μπούντουσνοστ, αλλά κάποια αρνητικά αποτελέσματα τον έβγαλαν από το κάδρο και τη θέση του πήρε ο άμεσος συνεργάτης του Πέταρ Μίγιοβιτς. Αίφνης η ομάδα από το Μαυροβούνιο συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας εντυπωσιακή μεταγραφική δραστηριότητα.

Ο γνωστός μας από τον Παναθηναϊκό, Σον Κιλπάτρικ, ντύνεται στα μπλε, ενώ στο στόχαστρο του συλλόγου είναι κι ο θηριώδης Κέβιν Σεραφέν, γνωστός μας από τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα. Τι θέλει να κάνει η Μπούντουσνοστ και ξοδεύει τόσα χρήματα; Μα να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, εκεί που νιώθει ότι ανήκει.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερυθρός Αστέρας άνοιξαν την όρεξη στους ανθρώπους της Μπούντουσνοστ, που βλέπουν το… ΝΒΑ της Ευρώπης μέσω δύο διαφορετικών διαδρομών: Είτε μέσω του Eurocup, όπου όμως υπάρχουν κι άλλες πολύ καλές κι ανταγωνιστικές ομάδες, είτε μέσω της Αδριατικής Λίγκας, όπου θα κονταροχτυπηθεί με την Παρτιζάν.

Η Μπούντουσνοστ έχει κι άλλον έναν παίκτη, που δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Νίκολα Ιβάνοβιτς (με θητεία στην ΑΕΚ), ενώ ηγέτης -ως τώρα, τουλάχιστον- της ομάδας είναι ο Τζάστιν Γκομπς, για τον οποίον το καλοκαίρι του 2018 είχε δείξει ενδιαφέρον κι ο Ολυμπιακός (τότε ήταν παίκτης της γαλλικής Λε Μαν).

Δεν ξέρουμε αν του χρόνου θα ασχολούμαστε με την παρέα από το Μαυροβούνιο κι αν θα τη συναντούν οι δύο «αιώνιοι», όμως με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι η Μπούντουσνοστ τάραξε τα νερά, αποδεικνύοντας (μεταξύ άλλων) πως η Ευρωλίγκα και το Eurocup είναι συγκοινωνούντα δοχεία και πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση που δεν κατάφερε να μπει… σφήνα και να θέλξει ομάδες υψηλών προσδοκιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ