Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας 92-80

Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας 92-80

Η Άλμπα επικράτησε με 92-80 του Ερυθρού Αστέρα, δίνοντας συνέχεια στη νίκη της επί του Παναθηναϊκού, ενώ την Πέμπτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Η Άλμπα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού επικράτησε και του Ερυθρού Αστέρα με 92-80 στηριζόμενη στην πολύ καλή επιθετική της λειτουργία.

Η Άλμπα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με πιεστική άμυνα κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του Βελιγραδίου στους 15 πετυχαίνοντας 21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα «άλμπατρος» βελτίωσαν την επιθετική τους λειτουργία και παίζοντας το ίδιο καλή άμυνα κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας μία διαφορά 12 πόντων (46-34).

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Ερυθρού ισορρόπησαν το ματς αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, αφού οι παίκτες της Άλμπα έβρισκαν τις λύσεις που χρειάζονταν και έκλεισαν την περίοδο με 67-54. Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες «άνοιξαν» το ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά αυτό ευνόησε την Άλμπα που πήρε τη νίκη χωρίς να απειληθεί.

Την Πέμπτη η Άλμπα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα πάει στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ