Βιλερμπάν – Ανατολού Εφές 84-90

Βιλερμπάν – Ανατολού Εφές 84-90

Η Ανατολού Εφές δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε με 90-84 της Βιλερμπάν στη Γαλλία και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η Ανατολού Εφές επικράτησε με 90-84 της Βιλερμπάν στη Γαλλία και διατηρήθηκε στην πορώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των Μακάμπι και Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ανέβασαν το ρυθμό και ασχολήθηκαν αρκετά με τις επιθέσεις παίζοντας «γρήγορο» μπάσκετ με την Εφές να κλείνει την περίοδο προηγούμενη με 25-22. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τις Βιλερμπάν να μειώνει τη διαφορά και να πηγαίνει στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ με μόλις έναν πόντο (45-46).

Στην τρίτη περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν και οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν το ματς στον υψηλό ρυθμό και στις πολλές κατοχές με την Εφές να ανεβάζει το προβάδισμά της στους τέσσερις πόντους (66-70). Στην τελευταία περίοδο η Εφές ανέβασε την πίεσή της στην άμυνα, πήρε διαφορά και μόνο όταν εξασφάλισε τη νίκη, χαλάρωσε και επέτρεψε στη Βιλερμπάν να μειώσει τη διαφορά.

Την Πέμπτη η Εφές πηγαίνει στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι, ενώ η Βιλερμπάν μία μέρα αργότερα υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσέ για τη δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ