Κεμζούρα : «Είναι κρίμα που χάσαμε»

Κεμζούρα : «Είναι κρίμα που χάσαμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα από την Μπάγερν. «Είναι άσχημο για μας» είπε ο Κεστούτις Κεμζούρα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χάσεις, ενδεχομένως κανένας δεν είναι ευχάριστος, αλλά έτσι όπως έχασε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο, ήταν βέβαιο ότι θα… κοστίσει. Ο Κεστούτις Κεμζούρα προσπαθούσε να αναλύσει με ψυχραιμία τα δεδομένα, αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για τον τρόπο που ήρθε αυτό.

«Ήταν ένα κλειστό σκληρό παιχνίδι. Είναι κρίμα που χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για τη νίκη της, έπαιξε εξαιρετικά στο 4ο δεκάλεπτο. Πρώτα από όλα μας σταμάτησαν με την άμυνά τους με αποτέλεσμα να μην είμαστε στην επίθεση το ίδιο αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν τόσο οξυδερκείς και επιθετικοί» είπε και συμπλήρωσε:

«Έβαλαν μεγάλα τρίποντα, έτρεξαν ένα καλό σερί και στο τέλος πήραν τη νίκη. Είναι άσχημο για εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, όμως, στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, αρχίσαμε να παλεύουμε, είχαμε ένα καλό 3ο δεκάλεπτο αμυντικά και μια καλή διαφορά. Είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ