Μπερτομέου: «Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις με τη FIBA»

Μπερτομέου: «Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις με τη FIBA»

Πρόθυμοι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι διαπραγματεύσεων με τη FIBA είναι οι άνθρωποι της Euroleague, προκειμένου να λυθεί η κόντρα ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ανοιχτός σε συζητήσεις με τη FIBA εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Σε συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη στο Μιλάνο, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής λίγκας μίλησε για το… καλεντάρι που εξακολουθεί να διχάζει τις δυο πλευρές, τονίζοντας, πως από την πλευρά τους είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ και να αναζητήσουν τη χρυσή τομή που θα επιλύσει το ζήτημα.

Ωστόσο, μέσα από τα λόγια του δεν φάνηκε να… βιάζεται ιδιαίτερα, κάνοντας σαφές πως με βάση την τρέχουσα κατάσταση τα δρώμενα του αθλήματος βρίσκονται σε ομαλή λειτουργία.

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Είχα συναντηθεί με τον Ανδρέα Ζαγκλή στο περιθώριο του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και μιλήσαμε για την πιθανότητα ενός ραντεβού μέσα στην σεζόν, αλλά μόλις είχε επιστρέψει από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμείς είμαστε διαθέσιμοι όποτε το θελήσει ο Ανδρέας για να μιλήσουμε για τα πάντα.

Πιστεύω πως μπορούμε να συζητήσουμε και να κάνουμε πολλά μαζί. Κάθε πλευρά έχει το δικό της μοντέλο: η FIBA έχει το δικό της και έχουν δηλώσει ότι το καλεντάρι τους λειτουργεί καλά και εμείς έχουμε το δικό μας μοντέλο που επίσης λειτουργεί καλά.

Άρα τα νέα για το μπάσκετ είναι καλά και υπάρχουν αρκετά πράγματα να συζητήσουμε, κάτι που θα είναι καλό για το άθλημα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ