Σε Καλάθη και Σίκμα μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 9ης αγωνιστικής

Σε Καλάθη και Σίκμα μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 9ης αγωνιστικής

Οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν από 32 πόντους στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας και μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της 9ης στροφής.

Στα δύο μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Νικ Καλάθη του Παναθηναϊκού και τον Λουκ Σίκμα της Αλμπα Βερολίνου να συγκεντρώνουν από 32 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης και να μοιράζονται τον τίτλο του MVP.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Ζαλγκίρις στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Κάουνας και οδήγησε την ομάδα του με μαθηματική ακρίβεια στη νίκη. Συγκεκριμένα, είχε 19 πόντους με 2/3 δίποντα και 5/7 τρίποντα, κατέβασε 5 ριμπάουντ και έδωσε 12 ασίστ, ενώ είχε και ένα κλέψιμο.

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση από τον ηγέτη του Παναθηναϊκού, που έδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα και μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του σε μεγάλες νίκες ακόμα και στις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης.

Από την άλλη, ο φόργουορντ της Άλμπα στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα είχε 19 πόντους  με 5/6 δίποντα, 1/1τρίποντα και 6/8 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ