Ολυμπιακός : Να μην «κλωτσήσει» κι άλλη ευκαιρία στη Γερμανία

Ολυμπιακός : Να μην «κλωτσήσει» κι άλλη ευκαιρία στη Γερμανία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Γερμανία την Άλμπα Βερολίνου και θέλει τη νίκη για να «ρεφάρει» την ήττα από την Μπάγερν, αλλά και για να μην κλείσει τη «διαβολοβδομάδα» με δυο αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στη Γερμανία με την Άλμπα Βερολίνου (21:00) για τη 10η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να κλείσει με νίκη την 2η διαβολοβδομάδα της σεζόν για να μην «κατρακυλήσει» κι άλλο στη βαθμολογία.

Οι ερυθρόλευκοι που πριν δυο μέρες είχαν μια μοναδική ευκαιρία στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν για να φύγουν με διπλό, αλλά την «κλώτσησαν», έχουν και πάλι ένα δύσκολο ματς που αν το κερδίσουν θα μπουν στο «κόλπο» της οκτάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα, αφού μετά από 9 αγωνιστικές μετράει μόλις τρεις νίκες και θέλει να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στις θέσεις που οδηγούν playoffs.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Από την άλλη ο Αϊτός Ρενέσες έχει πολλά προβλήματα, αφού θα παραταχθεί και χωρίς τον Γιοχάνες Τίμαν, ενώ εκτός παραμένουν οι Πέιτον Σίβα (μυϊκός τραυματισμός) και Τάιλερ Κάβανο (πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τη δεύτερη αγωνιστική της «διαβολοβδομάδας», ξεχωρίζει ο αγώνας της Αρμάνι Μιλάνο με την Αναντολού Εφές, αφού είναι ματς κορυφής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν (μαζί με τη Μπαρτσελόνα) στην πρώτη θέση με ρεκόρ 7-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ζάλγκιρις – Ερυθρός Αστέρας 20:00
Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 21:00
Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές 21:45
Βαλένθια – Χίμκι 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ