Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον εαυτό μου»

Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον εαυτό μου»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε τη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι είναι μια ομάδα χωρίς χαρακτήρα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για τον εαυτό του.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε και από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα με κάτω τα χέρια και παρέμεινε μετά από 9 αγωνιστικές στη Euroleague με μόλις δυο νίκες. Οι Τούρκοι είναι απογοητευτικοί στο ξεκίνημα της σεζόν, βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και όπως είναι λογικό υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα της αλλά και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ωστόσο ο Σέρβος προπονητής σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για τον εαυτό του και τη δουλειά που κάνει, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν έχει χαρακτήρα, ρίχνοντας το φταίξιμο στην προετοιμασία που έγινε, η οποία ήταν λειψή λόγω της απουσίας των παικτών για τις εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι προπονητής 28 χρόνια. Πάντα προσπαθούσα να βοηθώ τους παίκτες μου. Στη ζωή και στο μπάσκετ έρχονται δύσκολες στιγμές. Πρέπει να αντιδράς και να βρίσκεις έναν τρόπο να ξυπνήσεις τους παίκτες. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον εαυτό μου και θα συνεχίσω να κάνω ό, τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Είχα κάποια αποτελέσματα ως προπονητής, μερικά από αυτά δεν είναι άσχημα.

Μπορείτε να καταλάβετε τα πάντα για τους ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές τους. Δεν είναι η πρώτη φορά για μένα. Αυτό συνέβη στη ζωή μου πολλές φορές. Ξέρω πώς αντιδρούν οι άνθρωποι και πώς οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλάνε. Κουτσομπολιά, φήμες. Αυτά δεν είναι μέρος της ζωής μου. Έχω τον δικό μου δρόμο. Έχω ειρήνη με τον εαυτό μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Για το τι φταίει και η Φενέρ παίζει τόσο άσχημα: «Αυτή είναι μια ομάδα χωρίς χαρακτήρα. Δεν μας άρεσε η προετοιμασία, επειδή οι περισσότεροι παίκτες μας ήταν στις εθνικές τους ομάδες. Λοβρέν και Βέσελι είναι στο 20% της δύναμης τους. Αλλά οι τραυματισμοί είναι μια δικαιολογία που δεν μου αρέσει. Πέρυσι παίξαμε παιχνίδια χωρίς σημαντικούς παίκτες και δείξαμε χαρακτήρα. Στο μπάσκετ είναι σημαντικό να έχεις κίνητρο. Αν δεν έχεις κίνητρο, είναι πολύ δύσκολο. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που έχουμε. Δεν βλέπω παίκτες που έχουν οποιοδήποτε κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ