Παπαγιάννης: «Θα είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα ο Πιτίνο»

Παπαγιάννης: «Θα είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα ο Πιτίνο»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το παιχνίδι με την Μπάγερν, σχολίασε τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και ευχήθηκε για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα με προορισμό το Μόναχο, όπου αύριο (22/11, 21:30) αντιμετωπίζει την Μπάγερν για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης κατά την αναχώρηση της αποστολής αναφέρθηκε το ματς με τους Βαυαρούς, αλλά και στη σημαντική νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις, ενώ ευχήθηκε και στον Ρικ Πιτίνο για την επιστροφή του, τονίζοντας ότι θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για το τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού μετά από τη νίκη στο Κάουνας: «Είναι δυο παιχνίδια με δυνατές ομάδες μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Κάναμε μια σημαντική νίκη με τη Ζαλγκίρις και έχουμε ετοιμαστεί για να είμαστε έτοιμοι αύριο».

Για το πώς έχουν ετοιμαστεί για τη Μπάγερν: «Έχουμε δει τι κάνουν πολύ καλά στο γήπεδο. Προέρχονται κι αυτοί από μια νίκη επί του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν μια νίκη μέσα στην έδρα τους».

Για τα καλά και κακά σημεία των Βαυαρών: «Για τις αδυναμίες δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στα καλά μας κομμάτια».

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο: «Με το καλό να γυρίσει πίσω ο κόουτς. Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα και με το καλό να έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ