Ντέγιαν Ράντονιτς : «Της αμύνης τα παιδιά, κερδίζουν»

Ντέγιαν Ράντονιτς : «Της αμύνης τα παιδιά, κερδίζουν»

Ο προπονητής της Μπάγερν, Ντέγιαν Ράντονιτς, έσταζε μέλι για τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως όλα θα ξεκινήσουν για την ομάδα του από την άμυνα

Οι γκουρού του αθλήματος γνωρίζουν πως όλα κρίνονται στο μπροστά μέρος του γηπέδου, αλλά τα πάντα ξεκινούν από πίσω. Η επίθεση κόβει εισιτήρια κι η άμυνα χαρίζει νίκες. Περί εισιτηρίων δεν υπάρχει πρόβλημα στην Μπάγερν, αφήστε που και πρόβλημα να υπήρχε, πάλι ο Ντέγιαν Ράντονιτς τρόπους για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη θα αναζητούσε. Κι έχει τη… συνταγή για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει τη νίκη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σταθερά σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Καλάθης και ο Ράις, ο οποίος έρχεται από τον πάγκο, οργανώνουν με πολύ καλό τρόπο την δεύτερη καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας. Επίσης, ο Ντεσόν Τόμας έχει ανεβάσει την απόδοσή του σε υψηλό επίπεδο. Για όλα τα παραπάνω, ο βασικός στόχος θα είναι να αμυνθούμε για 40 λεπτά με αφοσίωση και ενέργεια» δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών.

Ακόμα κι αν έχει μια δόση υπερβολής στα λόγια του, ακόμα κι αν είναι δεδομένο ότι στους παίκτες του εξέθεσε όλα τα τρωτά σημεία του Παναθηναϊκού, οι δηλώσεις δείχνουν σε μεγάλο βαθμό πώς αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας τους «πράσινους» κι είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με την όποια απαξίωση επιχειρήθηκε, μετά από κάθε ήττα, όσο οδυνηρή κι αν ήταν αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ