«Φακελάκι» με 15.000 ευρώ για τον γιατρό της Ρεάλ

«Φακελάκι» με 15.000 ευρώ για τον γιατρό της Ρεάλ

Η Ευρωλίγκα δεν χαρίστηκε στον Λόπεθ, χρεώνοντας τη Ρεάλ με βαρύ πρόστιμο για την ανοησία που είπε ο γιατρός της περί αρουραίων

Καλύτερα να μιλά όταν τον ρωτούν κι ακόμα καλύτερα να ασχολείται μόνο με τα της επιστήμης του ο γιατρός της Ρεάλ. Κάτι η ένταση της στιγμής, κάτι ο φανατισμός, κάτι τα… λόγια του παπά (που έλεγαν στον… Αντωνάκη, στην ταινία «η γυνή να φοβήται τον άνδρα») κι ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ ξέφυγε. Στο «κλάσικο» χαρακτήρισε «αρουραίους» τους παίκτες της Μπαρτσελόνα κι η Ευρωλίγκα δεν του χαρίστηκε.

Ο γιατρός της Ρεάλ χρεώθηκε με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ κι είναι βέβαιο ότι θα σταματήσει τα… πειράματα με τα ποντίκια. Σημαντικό στην ιστορία είναι ότι η διοργανώτρια αρχή έδειξε πως δεν ανέχεται τέτοιου είδους άθλιες συμπεριφορές. Από την άλλη, έμαθε όλη η Ευρώπη πώς λέγεται ο γιατρός της Ρεάλ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό. Του κόστισε κάτι παραπάνω, αλλά έγινε διάσημος. Από την άλλη, μάλλον δεν θα είναι πρώτος προορισμός για τις επόμενες διακοπές του η Βαρκελώνη, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Καταλανούς (γιατί άραγε;).

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε και τη Ρεάλ, με πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα της Μαδρίτης μπορεί να χρεώθηκε, αλλά μάλλον δεν την απασχολεί τόσο, όσο ότι κέρδισε στη μεταξύ τους μονομαχία την Μπαρτσελόνα. Κι αυτό είναι που λένε… αξία ανεκτίμητη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ