Αρμάνι Μιλάνο – Ανατολού Εφές 76-81

Αρμάνι Μιλάνο – Ανατολού Εφές 76-81

Με τον Λάρκιν να είναι απόλυτα ψύχραιμος, τον Σίνγκλεντον να πετυχαίνει το τρίποντο του αγώνα, η Εφές πέρασε από το Μιλάνο

Κάποιοι λένε (ενδεχομένως και με διάθεση… προσβολής προς το άθλημα) ότι στο μπάσκετ αξίζει να δεις μόνο τα δύο τελευταία λεπτά. Ας τους… ακούσουμε κι ας δούμε πώς έφτασε στη νίκη η Αναντολού Εφές, σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη έδρα, ή πώς έχασε στο Μιλάνο η Αρμάνι (76-81), λίγο πριν ξεκινήσει να σκέφτεται την επόμενη υποχρέωσή της, στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Με το ματς στην κόψη του ξυραφιού ο Σίνγκλεντον πέτυχε τρίποντο κι η Εφές έκανε… παράσταση νίκης (71-76) δύο λεπτά πριν τη λήξη. Ο Ροντρίγκεθ δεν έχει μάθει να παραδίδεται κι απάντησε με τον ίδιο τρόπο (74-77). Ο Μίτσιτς αστόχησε σε νέο τρίποντο, ο Σέρχι τον μιμήθηκε κι από εκεί και πέρα πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Λάρκιν, ο οποίος ήταν αλάνθαστος από τη γραμμή του φάουλ.

Αρχικά έκανε το 74-79, απάντησε με δίποντο ο Μίτσοβ (76-79) κι ο Λάρκιν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (76-81). Η Εφές ήταν πολύ σκληρή, παρότι έπαιξε χωρίς τον Ντάνστον. Η περιφέρειά της ήταν με… καπνισμένες κάννες (Λάρκιν, Μίτσιτς και Μπομπουά τέλειωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων), ο Σίνγκλεντον βγήκε μπροστά κι ο Πλάις έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στο ρόστερ. Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 14 πόντους (6/6 δίποντα) και 12 ριμπάουντ.

Στην απέναντι όχθη ο Σέρχι κι ο Μίτσοβ ήταν οι μοναδικοί διψήφιοι, σε μια βραδιά που δεν πήγαν πολλά πράγματα καλά στους Ιταλούς. Πολλοί παίκτες πέτυχαν λίγα πράγματα, ή σε κάθε περίπτωση όσα έκαναν δεν έφταναν για να δώσουν τη νίκη στην Αρμάνι.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 39-41, 60-62, 76-81.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ