Γιαννακόπουλος: «Με Πιτίνο μπορούμε να πάμε Final 4»

Γιαννακόπουλος: «Με Πιτίνο μπορούμε να πάμε Final 4»

Βέβαιος πως ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Final 4 της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τη σιγουριά του πως ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Final 4 της Euroleague εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις που του έκαναν χρήστες του Instagram, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» εμφανίστηκε βέβαιος πως με τον Αμερικανό στον πάγκο, ο σύλλογος μπορεί να φτάσει μέχρι και τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως σε περίπτωση που ο Πιτίνο έδινε αρνητική απάντηση στην πρόταση του «τριφυλλιού», τότε στον πάγκο της ομάδας θα συνέχιζε ο Γιώργος Βόβορας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του 67χρονου, αφού προορίζεται ως ο επόμενος head coach της ομάδας.

Τέλος, ο Γιαννακόπουλος απάντησε και στο θέμα της πιθανή αγοράς της ΠΑΕ, υποστηρίζοντας ότι εφόσον επιτευχθεί ο στόχος του PAO Alive (20.000.000 ευρώ) και γίνει το γήπεδο, τότε θα προσπαθήσει να την αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ