Θλάση στον προσαγωγό, η διάγνωση για τον Ουίλι Ριντ

Θλάση στον προσαγωγό, η διάγνωση για τον Ουίλι Ριντ

Ο Αμερικανός σέντερ κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ριντ έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό

Ούτε κλαίνε, ούτε γελάνε στον Ολυμπιακό, με τα ευρήματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε ο Ουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη τράβηγμα στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και πριν από λίγο βγήκαν τα αποτελέσματα, από τις εξετάσεις τις οποίες ολοκλήρωσε. Η διάγνωση είναι θλάση στον προσαγωγή κι αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι αν θα προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι στη 12άδα της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ είναι αμφίβολο αν θα φωνάξει «παρών» στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ακόμα κι αν τα καταφέρει θα είναι μακριά από τις προπονήσεις για όλο το ενδιάμεσο διάστημα, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το κακό για τον Κεμζούρα είναι πως είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του ο Ριντ κι αυτός ο τραυματισμός τον πηγαίνει πίσω, αλλά και ότι ο Ρούμπιτ άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό του, παίζοντας στη θέση «4». Η απουσία του Αμερικανού θα υποχρεώσει τον συμπατριώτη του να παίξει περισσότερο στο «5», ως back up του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Έτσι κι αλλιώς οι ψηλοί του Ολυμπιακού είναι συγκεκριμένοι, οπότε πρέπει όλοι να κάνουν κάτι παραπάνω (κυρίως στην άμυνα), ώστε να καλυφθεί η απουσία και να μην καταπονηθεί ο «Μίλου». Ένα καλό νέο, βάσει της δεδομένης κατάστασης, είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ταξίδι, καθώς οι δύο επόμενες υποχρεώσεις (με Αρμάνι και Παναθηναϊκό) είναι εντός λεκανοπεδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ