Σταυρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θέλει σοβαρούς κανόνες για να επιστρέψει στην Α1»

Σταυρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θέλει σοβαρούς κανόνες για να επιστρέψει στην Α1»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, ενώ ξεκαθάρισε ότι για να επιστρέψει στην Α1 η ομάδα θα πρέπει η λίγκα να επαναφέρει σοβαρούς κανόνες.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση των ερυθρόλευκων κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο νυν general manager της ιταλικής ομάδας και πρώην του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική La Repubblica τόνισε πως οι Πειραιώτες θα σκεφτούν να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία, όταν η ελληνική λίγκα επαναφέρει σοβαρούς κανόνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία απόφαση που ωρίμασε μέσα στη διοίκηση με τον καιρό. Και θα τεθεί ξανά σε συζήτηση, όταν η ελληνική λίγκα επαναφέρει σοβαρούς κανόνες».

Για τη «μάχη με τον Παναθηναϊκό: «Με τον Παναθηναϊκό υπάρχει αιώνια έχθρα, που καμιά φορά είναι κι επικίνδυνη με απειλές και μάχες ανάμεσα σε οπαδούς. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα η ομάδα της ελίτ και ο Ολυμπιακός αυτή των απλών ανθρώπων. Η επιστροφή μου θα με συγκινήσει σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ