Περάσοβιτς: «Δεν είχαμε απαντήσεις στον Παναθηναϊκό»

Περάσοβιτς: «Δεν είχαμε απαντήσεις στον Παναθηναϊκό»

Ο κόουτς της Μπασκόνια παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού. Στις απουσίες και στην κακή επιθετική λειτουργία στάθηκε ο Περάσοβιτς.

Η αλήθεια είναι πως ύστερα από τέτοια εμφάνιση και τόσο μεγάλη διαφορά, έπειτα από ένα τόσο κυριαρχικό παιχνίδι του αντιπάλου, δεν έχεις και πάρα πολλά να πεις. Η εικόνα μιλά από μόνη της κι είναι (ενίοτε) αποστομωτική. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και αναζήτησε… δικαιολογίες στην έλλειψη κάποιων παικτών.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αρχίσαμε καλά το ματς, αλλά μετά χάσαμε τη δύναμή μας. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να διατηρήσουμε την επαφή μας, να ματσάρουμε τις ικανότητες και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε στην εξαιρετική επίθεσή του. Έχει πολλές λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε εύκολα και η διαφορά ολοένα και ανέβαινε» δήλωσε ο κόουτς της Μπασκόνια και συμπλήρωσε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Έχουμε τραυματισμούς και πρόβλημα στο σκοράρισμα σε σημαντικά παιχνίδια, με συνέπεια. Όταν δεν σκοράρεις, χάνει και η άμυνά σου. Όταν το σκορ μεγαλώνει, απέναντι σε τόσο ποιοτικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, δεν είναι εύκολο να μείνεις κοντά και να απαντάς σε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ