Καταπληκτικός Λάρκιν σημείωσε νέο ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα (vids)

Καταπληκτικός Λάρκιν σημείωσε νέο ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα (vids)

Ο Σέιν Λάρκιν έκανε μία τρομερή εμφάνιση και σημείωσε νέο ρεκόρ πόντων στην ιστορία της Ευρωλίγκα, καθώς πέτυχε 49.

Η Εφές επιβλήθηκε με 104-75 την Μπάγερν στην Κωνσταντινούπολη για την ενδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα , έχοντας σε τρομερή μέρα τον Σέιν Λάρκιν ο οποίος πέτυχε 49 με απίθανα ποσοστά ευστοχίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε 25 πόντους στο ημίχρονο, είχε 5/7  δίποντα, 10/12 τρίποντα και 9/10 βολές, έχοντας μάλιστα 53 στο ranking. Με τους 49 πόντους ο Λάρκιν ξεπέρασε το ρεκόρ των 41, το οποίο μοιράζονταν οι Μπόμπι Μπράουν (Σιένα), Κάσπαρς Καμπάλα (Εφές Πίλσεν), Κάρλτον Μάγερς (ΠΑΦ Μπολόνια), Αλφόνσο Φορντ (Περιστέρι).

Ο Λάρκιν με την σημερινή του εμφάνιση έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ranking, ενώ με τα 10 τρίποντα που πέτυχε ισοφάρισε τον Άντριου Γκάουντλοκ στην πρώτη θέση των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε έναν αγώνα Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός στις δηλώσεις του τόνισε ήταν σαν να πετάει πέτρες στον ωκεανό.

Αναλυτικά ο Λάρκιν δήλωσε: «πραγματικά δεν ξέρω τι να πω τώρα. Κάθε μέρα δουλεύουμε ως ομάδα ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε υγιείς. Η ομάδα κάνει εξαιρετική δουλειά, οι γυμναστές κάνουν εξαιρετική δουλειά και απλά απόψε ήταν από τις βραδιές που ευστοχείς στα δύο πρώτα σουτ και μετά το καλάθι μοιάζει με ωκεανό. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την στιγμή. Είναι ευλογία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ