Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 67-96 (pics)

Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 67-96 (pics)

Η Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί, αλλά η ΤΣΣΚΑ έκανε παρέλαση. Με καλοκουρδισμένη ορχήστρα έμοιαζε η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη

Όποιος προσπαθεί να… διαβάσει τον αγώνα που ακολουθεί, παίρνοντας δεδομένα από τους προηγούμενους είναι δεδομένο ότι θα κάνει λάθος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς στη Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να έρχεται με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και την ΤΣΣΚΑ με τρεις ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες.

Ε και; Η ΤΣΣΚΑ ήταν σαρωτική και παρέσυρε τους «μπλαουγκράνα», που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε. Το 67-96 είναι βαρύ κι ασήκωτο.

Ο Ιτούδης παρουσίασε ένα εντυπωσιακό σύνολο, με τον Τζέιμς να είναι πρώτος σκόρερ, αλλά με εξαιρετική οικονομία επιθέσεων. Φόγκμναν, Στρέλνιεκς, Χίλιαρντ, Κουρμπάνοφ και Χάινς ήταν διψήφιοι, ο Χάκετ στους 9, ο Βοροντσέβιτς στους 8. Μιλάμε για τον ορισμό του πλουραλισμού, που επιβεβαιώθηκε και από τις 24-14 ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα είχε τον Ντέιβις και τον Μίροτιτς να ξεχωρίζουν, με τον δεύτερο να μην έχει πάντως καλά ποσοστά, όμως το πρόβλημά της δεν ήταν η επίθεση. Ήταν κι η επίθεση! Από τη στιγμή που δέχθηκε σχεδόν 100 πόντους στην έδρα της, είναι σαν να μην έπαιξε.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 38-51, 50-76, 67-96.

Τα στατιστικά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ