Δείπνο Αγγελόπουλων στον Μπερτομεόυ και των εκπρόσωπων της Ευρωλίγκας (pics)

Δείπνο Αγγελόπουλων στον Μπερτομεόυ και των εκπρόσωπων της Ευρωλίγκας (pics)

Οι πρόεδροι των Ερυθρόλευκων ήταν οικοδεσπότες του καθιερωμένου board, με τον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, αλλά και μέλη των ομάδων, να δηλώνουν το «παρών».

Το Euroleague Board της Ευρωλίγκας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να είναι παραθέτουν δείπνο στους ανθρώπους της διοργάνωσης, με προεξέχοντα τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Οι διοικητικοί ηγέτες των Ερυθρόλευκων φιλοξένησαν τον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, αλλά και 11 εκπροσώπους ομάδων με εγγυημένα συμβόλαια.

Το «παρών» έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Σιμόν Μιζράχι, ο εμβληματικός πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και ο πρόεδρος του Παναθαθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος.

Μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να έχει εκπροσώπηση στο δείπνο ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ στο δείπνο παραβρέθηκε και ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, μερικές ημέρες αργότερα από την επιστροφή του στο ΣΕΦ, την βράβευσή του από τους αδερφούς Αγγελόπουλους αλλά και την ήττα από την ομάδα που υπηρέτησε για 19 χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ