Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στον ΠΑΟΚ να ζητούσαν κόσμο μόνο στην Τούμπα και στην Ξάνθη. Στις έδρες του Ιβάν.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δείπνο Αγγελόπουλων στον Μπερτομεόυ και των εκπρόσωπων της Ευρωλίγκας (pics)

Οι πρόεδροι των Ερυθρόλευκων ήταν οικοδεσπότες του καθιερωμένου board, με τον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, αλλά και μέλη των ομάδων, να δηλώνουν το «παρών».

Δείπνο Αγγελόπουλων στον Μπερτομεόυ και των εκπρόσωπων της Ευρωλίγκας (pics) | to10.gr

Το Euroleague Board της Ευρωλίγκας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να είναι παραθέτουν δείπνο στους ανθρώπους της διοργάνωσης, με προεξέχοντα τον Τζόρντι Μπερτομέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διοικητικοί ηγέτες των Ερυθρόλευκων φιλοξένησαν τον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, αλλά και 11 εκπροσώπους ομάδων με εγγυημένα συμβόλαια.

Το «παρών» έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Σιμόν Μιζράχι, ο εμβληματικός πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και ο πρόεδρος του Παναθαθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος.

Μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να έχει εκπροσώπηση στο δείπνο ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ στο δείπνο παραβρέθηκε και ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, μερικές ημέρες αργότερα από την επιστροφή του στο ΣΕΦ, την βράβευσή του από τους αδερφούς Αγγελόπουλους αλλά και την ήττα από την ομάδα που υπηρέτησε για 19 χρόνια.