Ολυμπιακός: Κοντά στους εκπαιδευόμενους Ψυχοκοινωνικών Μελετών (pics)

Ολυμπιακός: Κοντά στους εκπαιδευόμενους Ψυχοκοινωνικών Μελετών (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας είχαν επίσκεψη από τους εκπαιδευόμενους του "Πλόες" Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών στο ΣΕΦ.

Ξεχωριστή ήταν η μέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς κατά την προπόνηση της ομάδας του Πειραιά, μερικές ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είχαν μία ιδιαίτερη επίσκεψη στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, οι Ερυθρόλευκοι φιλοξένησαν στο φαληρικό κλειστό τους εκπαιδευόμενους του «Πλόες» Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με.), οι οποίοι είδαν και μέρος της προπόνησης των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) και την πολυετή συνεργασία μας σε θέματα κοινωνικοποίησης και καταπολέμησης του κοινωνικού ρατσισμού των ΑΜΕΑ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε και φιλοξένησε στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενους του «Πλόες» Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με.).

Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης των «ερυθρολεύκων», συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές μας, ενώ οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, παραχώρησαν συνέντευξη στην ομάδα Δημοσιογραφίας του Φορέα, που αποτελείτε από ενήλικους με Διαταραχή στο Αυτιστικό Φάσμα (Δ.Α.Φ.)».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ