Όταν ο Βαγγέλης Λιόλιος συνάντησε τον Τζόρντι Μπερτομέου (pics)

Όταν ο Βαγγέλης Λιόλιος συνάντησε τον Τζόρντι Μπερτομέου (pics)

Ο Προμηθέας είναι ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ κι ο Μπερτομέου δεν έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του

Είναι περισσότεροι του ενός οι λόγοι, που ο Τζόρντι Μπερτομέου θέλησε να συναντήσει τον Βαγγέλη Λιόλιο και να… φωτογραφηθούν μαζί, με κάθε «κλικ» του φακού να έχει το δικό του νόημα και τη σημειολογία. Ο «ισχυρός άνδρας» της Ευρωλίγκας άδραξε την ευκαιρία της εδώ ολιγοήμερης παραμονής του και ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Προμηθέα στην Πάτρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Έντουαρντ Σκοτ (Chief Operations Officer) και ο Κίμων Στέφος (Corporate Partnerships and Licensing) της Ευρφωλίκας, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις της πατρινής ομάδας. Το πρόδηλο είναι ότι το «Promitheas Park» αποτελεί σημείο αναφοράς και η Ευρωλίγκα είναι πολύ θετική στο να φιλοξενηθούν εκεί κορυφαίες εκδηλώσεις της, όπως το τουρνουά νέων.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του κ. Λιόλιου να δει την ομάδα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, άλλωστε δεν έκρυψε ότι το Eurocup, όπου μετέχει φέτος ο Προμηθέας, είναι σταθμός μετεπιβίβασης κι όχι τελικός προορισμός. Ως εκ τούτου η συζήτηση των δύο ανδρών είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει περί προθέσεως του «ισχυρού άνδρα» του Προμηθέα να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ κι ο Μπερτομέου θα ήθελε να διορθώσει τις σχέσεις που έχει, με την ομοσπονδία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ο Καταλανός παράγοντας έμεινε εντυπωσιασμένος από το «στολίδι της Πάτρας», κάτι που έκανε ακόμα πιο ουσιαστικές τις συζητήσεις, για το ευρωπαϊκό πλάνο ανάπτυξης του Προμηθέα και τη στήριξη που θα έχει από τα… κεντρικά της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ