Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για ένα τάιμ άουτ που δεν δόθηκε στην παράταση μετα τις βολές του Παπαγιάννη, ενώ έμεναν 20’’ για την αναμέτρηση…

Ένσταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός για ένα τάιμ άουτ είχε ζητηθεί στην παράταση με το ματς να είναι στην κόψη του ξυραφιού. Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν στις βολές με το σκορ στο 96-93 και όπως τονίζουν οι Ερυθρόλευκοι μετά από τις βολές του, ακούστηκε η κόρνα της γραμματείας για τάιμ άουτ του Πιτίνο, με τους διαιτητές πάντως να συνεχίζουν κανονικά την αναμέτρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση των Πειραιωτών και στο τέλος του ματς έκαναν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Συγκριμένα μετά το ματς ο team manager της ομάδας Χρήστος Μπαφές μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε πως, «με 19» για τη λήξη και όταν σούταρε βολές ο Παπαγιάννης ο Πιτίνο ζήτησε time out. Η γραμματεία χτύπησε την κόρνα, αλλά εν συνεχεία ο Πιτίνο καθυστερημένα ακύρωσε το time out. Οι άνθρωποι της γραμματείας μας επιβεβαίωσαν πως χτύπησαν την κόρνα πριν την ακύρωση του time out, ωστόσο οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχίσουν το παιχνίδι και τον χρόνο. Για αυτό το συμβάν υποβάλαμε ένσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ